Kereső

2015. február 27., péntek

Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy


Mysteries of the Sith utáni lázas keresgélés óta tudok a Jedi Knight-sorozatról, de néhány képet elnézve, előre elkönyveltem magamban, hogy valószínűleg túlságosan egy kaptafára mennek és nem érdemes megnézni őket, külön-külön (lásd: Descent-Forsaken) - ráadásul, a MOTS számomra úgyis mindent visz. A legjobb barátom nemrég elővarázsolta az egészet és meggyőzött, hogy próbáljam csak ki, én pedig azóta azt kérdezgetem, hogy miért nem mutatta már jóval korábban.

2015. február 16., hétfő

Star Wars Jedi Knight - Jedi Outcast


Végre rászántam magam és adtam egy esélyt a teljes Jedi Knight-sorozatnak, hogy bebizonyíthassa, minden része megéri, a maga pénzét. A Dark Forces II-ből és a Jedi Academyből fakadó, több mint pozitív tapasztalaton felbuzdulva, nyugodt szívvel vágtam neki az utolsó darabnak ...

2015. február 5., csütörtök

Stronghold Crusader


Természetesen soha, semmi nem ütheti ki az Age of Empires II-t a nyeregből, de mivel hasonló történelmi-stratégiai játék, ezért ezt is megnéztem magamnak. Most jöttem rá, hogy hosszú évek óta, következetesen rosszul írom a nevét, nincs i betű, a második szóban. Azért szeretem, mert a kedvenc korszakomba, a középkorba, konkrétan a keresztes háborúkba kalauzol.